Για υποκρισία και πατριδοκαπηλία κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε ο Άκης Σκέρτσος

Βολές κατά του Άκη Σκέρτσου εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ για τον «ΣΥΡΙΖΑ που στοχοποιεί τη χώρα μας σε κάθε διεθνή κρίση». Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει ότι ζητά εξηγήσεις για τα όσα δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σε τουρκική εφημερίδα, ενώ διατυπώνει εκ νέου ερωτήματα για τις συνθήκες του ναυαγίου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Σκέρτσος επί δέκα ημέρες περιφέρεται στα κανάλια χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “εθνική εξαίρεση” και στοχοποιώντας την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με επιλεκτικές κυπατζίδικες διαρροές στα ΜΜΕ.

Σήμερα, όμως, δεν βρήκε μία λέξη για να απαντήσει στην αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα ότι στο δελτίο της ΕΥΠ που του έστειλε ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Κατραντζή ως “στρατευμένος» στο Τουρκικό Προξενείο. Αυτό μετά την αποκάλυψη ότι ο κ Κατραντζή είχε μιλήσει για «Δυτικοθρακιώτες Τούρκους» λίγες μέρες πριν τις εκλογές σε τουρκική εφημερίδα. Περιμένουμε επιτέλους μια σαφή τοποθέτηση. Όχι άλλη υποκρισία, όχι άλλη πατριδοκαπηλία, όχι άλλα επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα.

Για το ναυάγιο

Την ίδια ώρα, αναγνώρισε ότι το προσφυγικό / μεταναστευτικό είναι παγκόσμιο πρόβλημα και διεθνής κρίση. Τον καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα. Γιατί επί 4 και πλέον χρόνια η ΝΔ αντιμετωπίζει το ζήτημα με λαϊκισμό και δημαγωγία προς άγραν ακροδεξιών ψήφων.

Δεν παρέλειψε όμως ο κ. Σκέρτσος να βγάλει το πόρισμα της τραγωδίας στην Πύλο, λέγοντας ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή των ελληνικών αρχών, ενώ το ίδιο το Λιμενικό έχει παραδεχτεί ότι πραγματοποίησε επιχείρηση στο αλιευτικό. Πέραν αυτού όμως, για τον κ. Σκέρτσο και την ΝΔ δεν είναι ερωτηματικό ότι η δικαιολογία των αρμοδίων για την πολιτική μη-διάσωσης που ακολούθησαν είναι ότι δεν τους έδωσε άδεια ο καπετάνιος διακινητής κάθαρμα, που μάλιστα φαίνεται να έφυγε από το πλοίο ώρες πριν το ναυάγιο;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕξερράγη τηλεόραση στο Βόλο ενώ παιδιά έπαιζαν βιντεοπαιχνίδι
Επόμενο άρθρο45χρονος νεκρός σε φοβερό τροχαίο