Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα νιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις, να προβληματιστείς και να αναδιοργανώσεις τη δουλειά σου, τα μακροπρόθεσμα σχέδια ή τους στόχους της κοινωνικής σου ζωής.

Εμφανίζεται μια αλλαγή προοπτικής και είναι σοφό να λάβεις υπόψη ότι οι επεκτάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε άγχος και όχι σε χαρά προς το παρόν. Το να εστιάσεις σε αυτό που έχεις ήδη κάνει μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα διαρκέσει μέχρι τις 4/11 και είναι καλύτερο να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Δίδυμοι: Αναζητάς περισσότερο νόημα σε αυτό που κάνες σήμερα. Μπορεί να κάνεις πολλά στο παρασκήνιο ή να κρατάς κάποια πράγματα κρυφά, κάτι που φαίνεται η πιο σοφή στρατηγική προς το παρόν. Μια ιδιωτική αποστολή ή ένα σχέδιο μπορεί να είναι ενθαρρυντική και διασκεδαστική. Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος σήμερα και θα συνεχίσει αυτή τη φαινομενική προς τα πίσω κίνηση μέχρι τις 4/11.

Μπορεί να αισθάνεσαι κοντά σε ένα έργο ή μια απόφαση, θα προκύψει όμως ένα εμπόδιο, μια καθυστέρηση ή απλώς η αίσθηση ότι δεν είσαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσεις όλα ακόμα. Ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βασιστείς σε τρέχοντα έργα ή να επιστρέψεις σε ημιτελείς προσπάθειες.

Καρκίνος: Θα είσαι αφοσιωμένη σε ένα φίλο ή ένα σκοπό σήμερα. Οι ζεστές και θετικές επικοινωνίες είναι ευχάριστες, αλλά και χρήσιμες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που σε ωφελούν. Ωστόσο ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος σήμερα και τους επόμενους μήνες θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις, καθυστερήσεις ή οπισθοδρόμηση σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τις εκδόσεις.

Δεν είναι ώρα για βιαστικές αποφάσεις. Οι προσπάθειες απλοποίησης, οικοδόμησης, δόμησης και σταθεροποίησης παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι τις 4/11.

Λέων: Θα μπορούσες να καθοδηγήσεις κάποιον, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να απευθύνονται σε σένα για υποστήριξη ή συμβουλές. Είναι μια μέρα για να επωφεληθείς από την παρατηρητικότητά σου. Μπορεί να δημιουργήσεις μια ικανοποιητική σύνδεση ή να δεθείς με κάποιον.

Ορισμένες συνομιλίες και συνδέσεις αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου. Επίσης σήμερα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 4/11 και μπορείς να επωφεληθείς από μια ανασκόπηση των οικονομικών και των στενών σχέσεων σου. Ο σταθμός του Κρόνου πιο συγκεκριμένα σήμερα σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να σκεφτείς τις προτεραιότητες σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκλογές: Τα καλύτερα έρχονται, λέει ο Μητσοτάκης – Το μήνυμα Τσίπρα για την επόμενη μέρα
Επόμενο άρθροΚινδύνους από το strep-test εκτός ιατρείων δείχνουν οι εργαστηριακοί γιατροί