Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19.06.2023) η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το σίριαλ της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια»  το οποίο ρίχνει αυλαία αύριο Τρίτη, 20 Ιουνίου με διπλό επεισόδιο και στο οποίο συμμετέχει και ο γιος της, Μάξιμος Πιλαφάς.

«Βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά», είπε γνωστή ηθοποιός στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου παιδί – γιατί έχω κάνει και πάρα πολλά παιδιά ως Μαίρη – που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρονών», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη, συμπληρώνοντας:

«Ο καραμούζας είναι ΑΕΚ, είναι και ο Μάξιμος ΑΕΚ, οπότε η χαρά του ήταν φοβερή. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, πάρα πολύ καιρό τώρα, ήθελε πάρα πολύ να παίξει. Και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά».

Και η γνωστή καλλιτέχνης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η δασκάλα στο σχολείο πέρυσι τούς έβαλε το μικρόβιο του θεάτρου και έκαναν μια υπέροχη παράσταση. Από εκεί ξεκίνησε ο Μάξιμος να έλκεται από αυτό. Από εμένα όχι, εγώ αποποιούμαι. Ήταν από το σχολείο το ερέθισμα. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πάρα πολύ καλός».

Παρακολουθήστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

 

To άρθρο Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τα «Καλύτερά μας χρόνια» με τον γιο της Μάξιμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνδρέας Σπυρόπουλος και Σοφία Μπερετάνου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης
Επόμενο άρθροΣτυτική δυσλειτουργία: Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ η πρώτη θεραπεία σε μορφή τζελ