Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με την Ελληνική Λύση, Άγγελος Αγραφιώτης, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Επισκέφθηκα τα γραφεία της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Μαγνησίας στα πλαίσια της προεκλογικής μου ενημέρωσης.Συναντήθηκα με τον Διευθυντή κ Σωκράτη Σαβελίδη και τις κ.κ Ρηγώ Φασουράκη Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων, Γεωργία Δαλαμάγκα Προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών και Ελένη Μπέα Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών, οι οποίοι με ενημέρωσαν ευχερώς για τα διαλαμβανόμενα στον τομέα της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε Μαγνησίας.

Ο κ Σαβελίδης αναφέρθηκε στην ικανοποιητική πλήρωση των 2.000 θέσεων στις οργανικές θέσεις των καθηγητών του νομού μας τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένων των σχολείων των Σποράδων. Γενικότερα η Β΄θμια εκπαίδευση στη Μαγνησία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και στα 80 σχολεία της, και βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

Στο 100% καλύπτονται οι μαθητές του νομού μας, και με όλα τα διδακτικά βιβλία. Προβληματισμός επικρατεί στην κοινότητα των εκπαιδευτικών για τις μεταθέσεις τους στη νησιωτική Ελλάδα, αφού αντιμετωπίζουν έντονα το πρόβλημα εξεύρεσης κατοικίας.Εξέφρασα τις ευχαριστίες μου και την ικανοποίησή μου για την ποιοτική εκπαίδευση που παρέχουν οι καθηγητές στα παιδιά μας, και δήλωσα αρωγός στην προσπάθειά τους.

Τα Ελληνόπουλα έχουν δικαίωμα στη μάθηση, και οι οικογένειές τους ουσιαστική στήριξη από την πολιτεία, και είναι υποχρέωση της πολιτείας να τους την παρέχει. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις, μπορεί να διασφαλίσει την επάρκεια, και συνεχή εκπαίδευση στον Έλληνα καθηγητή, και στην Ελληνική οικογένεια τη στήριξη που χρειάζεται, για να συνεχίσει η Ελλάδα να παράγει πολιτισμό και τα Ελληνόπουλα να πρωταγωνιστούν στη μάθηση.

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία σε Αμαλιάπολη, Σούρπη και Πλάτανο πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΗ Μάντσεστερ Σίτι «κλείνει» τον Κόβατσιτς