Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται ξανά στο μαντίλι που χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίζει τη ζέστη, αλλά και στις νέες εκφράσεις που μαθαίνει.

Το τελευταίο backstage βίντεο πριν από τις εκλογές στις 25 Ιουνίου ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως σημειώνει ο ίδιος στο αγαπημένο του πλέον TikTok.

Σε αυτό παρουσιάζει ξανά στιγμές από την προεκλογική εκστρατεία πίσω από τις κάμερες. Το μαντίλι στο οποίο είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο βίντεο επιστρέφει, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μαθαίνει και τι σημαίνει το «GRWM», δηλαδή το «Get Ready With Me».

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για τα νέα ρολόγια και τα κινητά που μπορούν να στείλουν σήμα alert και αναφέρεται σε μια ιστορία όπου ένα τέτοιο μήνυμα πήγε στη σύζυγό του, Μαρέβα, η οποία ανησύχησε, τον πήρε τηλέφωνο και τον έβρισε.

Από το βίντεο δεν μπορούσαν να λείπουν τα… ντολμαδάκια, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει κουίζ σε παρέα παιδιών που συνάντησε, ρωτώντας τους ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό.

Φυσικά, η απάντηση ήταν σωστή με τον πρόεδρο της ΝΔ να αποχωρεί ευχαριστημένος από το σημείο και το γνωστό σήμα «Thug Life» να πέφτει για να κλείσει με αστείο τρόπο το βιντεάκι.

Δείτε το βίντεο

@kyriakosmitsotakis_ Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του «Watch till the end» #ekloges2023 #BTS #SeasonFinale #KyriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆνδρας εισέβαλε με όπλο στο Δασαρχείο Σπερχειάδας
Επόμενο άρθροΔημοπρατείται η Ακαδημία Εκκλησιαστικών Τεχνών στο Βόλο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας