Ξέσπασε ο Στάθης Σχίζας για τα δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπο του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό θέλησε να δώσει την δική του απάντηση, το απόγευμα της Τετάρτης (21.06.2023), ο Στάθης Σχίζας για τα σχόλια που ακούστηκαν για τον ίδιο στο Breakfast@Star.

Και αυτό μιας και ο πρώην νικητής του Survivor είχε αναρτήσει τις προηγούμενες ώρες στο Instagram ένα γνωμικό, με την παρέα της πρωινής εκπομπής να εικάζει πως δέκτης του νοήματος είναι η πρώην σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά πασχίζουν να βρουν λεκέδες στη δική σου», έλεγε χαρακτηριστικά το post του Στάθη Σχίζα.

Το πρωινό της Τετάρτης 21/6, λοιπόν, η παρέα του Breakfast@Star δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό, συνδέοντας το περιεχόμενο του γνωμικού με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

  

Ωστόσο, σε νέα του ανάρτηση στο Instagram ο Στάθης Σχίζας έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να απαντήσει στα σχόλια.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… ό,τι ανεβάζω στο προσωπικό μου λογαριασμό δεν αφορά την πρώην σύντροφό μου. Μη δημιουργούμε θέματα χωρίς να υπάρχουν.

Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην νικητής του Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: Η Πλεύση Ελευθερίας καραμπινάτο παράδειγμα κόμματος που προωθήθηκε με την ευγενική χορηγία του Μαξίμου
Επόμενο άρθροΑυτές είναι οι νέες φανέλες του «τριφυλλιού» για τη σεζόν 2023/24