219 απόφοιτοι σπουδαστές των Προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Βόλο έλαβαν τα πτυχία τους σε λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος το απόγευμα της Πέμπτης, με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Υπηρεσιακός Υπουργός Παιδείας κ. Χρήστος Κίττας.

”Το πτυχίο αυτό είναι ένα σημαντικό εφόδιο για πρόσληψη στη δημόσια εκπαίδευση. Η ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου είναι το πιο δημοφιλές παράρτημα σε όλη την Ελλάδα”, επισήμανε ο Συντονιστής Προγραμμάτων της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου κ. Σωκράτης Σαβελίδης.

Ο Υπηρεσιακός Υπουργός Παιδείας κ. Χρήστος Κίττας, ευχήθηκε στους απόφοιτους να τους φανούν χρήσιμα τα εφόδια που πήραν σε ο,τι επιδιώξουν στη ζωή τους. Επίσης τόνισε ότι, στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι να γίνουν γνωστές οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων στις 29 Ιουνίου. Ο κ. Κίττας είπε ακόμα ότι, δεν έχει βλέψεις ενασχόλησης με την πολιτική ξεκαθαρίζοντας πως είναι ταγμένος στην Ιατρική και στην προσφορά του στον άνθρωπο.

Σχολιάζοντας την πορεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες και ιδρυτές της Ιατρικής Σχολής του τοπικού Ιδρύματος, τη χαρακτήρισε εξαιρετική. Ο κ. Κίττας, αν και Λαρισαίος στην καταγωγή, φανέρωσε τους στενούς δεσμούς του με το Βόλο και τη Μαγνησία, καθώς από το 1976 το οικογενειακό του σπίτι, βρίσκεται στις Μηλιές.

Στην εκδήλωση αποφοίτησης βρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγητής κ. Σπύρος Πανέτσος, ανακοινώνοντας την αύξηση των θέσεων για την ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου, για την περίοδο 2023-2024, σε 320, 80 δηλαδή περισσότερες απ’ όσες είχε.

Προηγούμενο άρθροΧαλκιδική: 41χρονος εξαφανίστηκε μετά από τροχαίο – Αγνοείται εδώ και 8 μήνες
Επόμενο άρθρο55χρονος οδηγός φορτηγού πέθανε πάνω στο τιμόνι