Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Μαγνησία ο Ευωρβουλευτής, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Υπενθυμίζεται πως χθές ο κ. Μεϊμαράκης βρέθηκε στον Αλμυρό, όπου πραγματοποίησε ομιλία.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το κλίμα στη Μαγνησία φάνηκε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος δήλωσε ότι “ολοκληρώνω την περιοδεία μου στη Μαγνησία και φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις, γιατί πιστεύω ότι οι πολίτες θα ανταποκριθούν και αυτή την Κυριακή στις κάλπες και θα δώσουν τη μεγάλη πλειοψηφία στη Νέα Δημοκρατία, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε την κανονικότητα και να κάνουμε τα άλματα που απαιτείται και να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο που είχαμε τόσα χρόνια”.

«Η Δευτέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, πρέπει να μας βρει όλους μαζί για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», ανέφερε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της τέταρτης έδρας στη Μαγνησία, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια, ευχαριστώντας τον κόσμο της πόλης για την στήριξή του. “Εύχομαι και ελπίζω όλες οι περιοχές να μας δώσουν μια έδρα παραπάνω”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Η ψήφος είναι το υπέρτατο δικαίωμα του κάθε πολίτη σε μια συνταγματική δημοκρατία, για να επιλέξει το δικό του μέλλον. Καλώ και τους νέους να πάνε να ψηφίσουν και μετά να πάνε στη θάλασσα και να μην αφήσουν το δικαίωμα της διοίκησή τους, της ελπίδας και των ονείρων τους σε εκείνους που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία”, επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης σε ερώτηση για το αν ανησυχεί κάπως για ενδεχόμενη αποχή του κόσμου λόγω του καιρού και της ζέστης, που μπορεί να οδηγήσει τους πολίτες στην παραλία και όχι στην κάλπη.

Πέραν του κόσμου, ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε και στα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Μαγνησία.

Ο ευρωβουλευτής τόνισε πως “μεθαύριο πρέπει να είμαστε παρόντες και παρούσες όλοι για να δώσουμε εκ νέου το αγωνιστικό μας παρόν και τα ποσοστά που πρέπει να έχει μια κανονική πλέον χώρα με μια κυβέρνση ομοιογενή που μπορεί να διαχειριστεί κρίσεις. Και αυτό είναι σίγουρο ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να το καταφέρει”.

Για εκείνους που νιώθουν απογοήτευση για πιθανές αστοχίες του κόμματος και της κυβέρνησης, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ” δεν είναι η ώρα να σκεφτούμε τι έκανε το κόμμα για εμάς, αλλά τι κάναμε εμείς για το κόμμα. Είμαι σίγουρος ότι κανείς από εμάς που έχει νεοδημοκρατική ψυχή δεν θα επαναπαυθεί”.

Κλείνοντας, ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την επιθυμία του να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες συνάντησης και αλληλεπίδρασης των μελών και ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

“Πιστεύω την Κυριακή θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όπως πολλές φορές στο παρελθόν. Θέλω να σας πω ότι ευελπιστώ και μετά τις εκλογές να μπορούμε να βρισκόμαστε και πιο τακτικά. Η νέα γενιά το έχει συνειδητοποιήσει αυτό. Πρέπει να ακούμε τον παλμό του κόσμου και τις ερωτήσεις σας, ώστε να μπορέσουμε να πείσουμε και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη ότι η ΝΔ είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση. Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει. Όλα τα άλλα θα μας πάνε στο άγνωστο και τη δυστυχία”, δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

 

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Τρισάγιο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο σημείο της τραγωδίας
Επόμενο άρθροΤεχνητή Νοημοσύνη: Ευφυής βοηθός ΑΙ συγκρίνει τα προγράμματα των κομμάτων