Το θρίλερ της εξαφάνισης του Τζούλιαν Σαντς πήρε νέα τροπή, καθώς βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στην περιοχή όπου είχε εξαφανιστεί ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, Τζούλιαν Σαντς είχε εξαφανιστεί πριν από 5 μήνες σε περιοχή κοντά στο όρος Μπάλντι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Στην περιοχή αυτή εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο γραφείο του ιατροδικαστή για αναγνώριση και εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν τα οστά αυτά ανήκουν στον σταρ του Χόλιγουντ.

Τα ανθρώπινα λείψανα εντόπισαν πεζοπόροι χθες (25.6.2023) γύρω στις 10 το πρωί τοπική ώρα του Σαββάτου σε έρημο κοντά στο όρος Μπάλντι και μεταφέρθηκαν στο ιατροδικαστικό γραφείο για ταυτοποίηση, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Τμήμα του Σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια.

Ο 65χρονος ηθοποιός ήταν λάτρης της πεζοπορίας και της ορειβασίας και έκανε πολλές εξορμήσεις σε δύσβατες περιοχές.

Η εξαφάνιση του Τζούλιαν Σαντς, δηλώθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2023. Ο ηθοποιός είχε πάρει για ορειβασία σε κορυφή του όρους Μπάλντι σε ύψος πάνω από 10.000 πόδια (3.048 μέτρα) ανατολικά του Λος Άντζελες. Η περιοχή είχε χτυπηθεί από σφοδρές καταιγίδες εκείνη την περίοδο.

Τα ίχνη του χάθηκαν, οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς και οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός εξανεμίστηκαν τελείως.

Μάλιστα η οικογένειά του τον θεωρεί νεκρό και ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Συνεχίζουμε να κρατάμε τον Τζούλιαν (σ.σ.: Σαντς) στις καρδιές μας με φωτεινές αναμνήσεις από αυτόν ως υπέροχο πατέρα, σύζυγο, εξερευνητή, λάτρη του φυσικού κόσμου και των τεχνών και ως πρωτότυπο και συνεργάσιμο ερμηνευτή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς, έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία του 1985, «Δωμάτιο με θέα». Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Evgenia Citkowitz και έχει τρία ενήλικα παιδιά.

Η τελευταία έρευνα για τον ηθοποιό είχε γίνει στις 17 Ιουνίου. Ήταν, η όγδοη οργανωμένη έρευνα από την εξαφάνισή του και φυσικά ήταν κι αυτή ανεπιτυχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 45χρονη εκπαιδευτικός
Επόμενο άρθροΘρίαμβος της Νέας Δημοκρατίας-Πτώση του ΣΥΡΙΖΑ-8 κόμματα στη βουλή