Ένα ακόμη περιστατικό φρίκης και κακοποίησης ζώου ήρθε στην επιφάνεια μετά από ανάρτηση κατοίκου του Βόλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της καταγγέλουσας, άγνωστοι έδεσαν με τριχιά ένα αδέσποτο σκυλί και το έσερναν πίσω από το αυτοκίνητό τους, με το ζωντανό να υποφέρει ανύμπορο να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

Προχθές το βράδυ έγινε μια φρικτή κακοποίηση, δύο άτομα έσερναν αυτό το άμοιρο σκυλί με τριχιά πίσω από το αυτοκίνητο τους για να το απομακρύνουν από το σημείο που βρισκόταν. Ευτυχώς για τον σκυλάκο είχε έναν καλό Άγγελο που είδε το περιστατικό και μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο κ τους σταμάτησε. Μήπως αναγνωρίζει κάποιος το σκυλάκι; Το έχει χάσει κάποιος; Ζητάμε φιλοξενία ή υιοθεσία ακόμη καλύτερα έχει περάσει πολλά ο σκυλάκος. Άγγελε σ ευχαριστούμε πολύ για αυτό που έκανες Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε Περιοχή ΒΟΛΟΣ.

Μάλιστα η ανάρτηση έγινε πολύ γρήγορα viral, με εκατοντάδες άτομα να σχολιάζουν και να κοινοποιούν το μήνυμα, επιθυμώντας να βρεθούν οι δράστες αυτού του αποτρόπαιου περιστατικού.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση έφτασε στα χέρια της Εισαγγελείας Βόλου, με την αρμόδια Εισαγγελέα να δρομολογεί ευθύς αμέσως τις διαδικασίες της προκαταρκτικής εξέτασης για να εξακριβωθεί η εγκυρότητα της καταγγελίας και οι συνθήκες γύρω από αυτή. Η εντολή προκαρκτικής ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, όπου αναμένεται να εντοπιστεί η γυναίκα που έκανε την ανάρτηση και να καταθέσει, όπως επίσης και πιθανοί μάρτυρες που μπορούν να βοηθήσουν στην εύρεση των δύο δραστών. Οι φερόμενοι δράστες όταν και εφόσον βρεθούν θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για κακοποίηση ζώου.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στο Πρωτοδικείο Βόλου – Ομαλά και γρήγορα κυλάει η διαδικασία
Επόμενο άρθροΣπαρτιάτες: Μπορεί να ακυρωθεί η εκλογή τους αν αποδειχθεί η σχέση με τον Κασιδιάρη; – Τι απαντά συνταγματολόγος