Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, 09:43

Τη δεύτερη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του ενόψει της νέας σεζόν, θα ανακοινώσει εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός που ήρθε σε συμφωνία με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες διάρκειας δύο ετών.

Έτσι ο Αμερικάνος γκαρντ θα γίνει και πάλι κάτοικος Πειραιά, αποδεχόμενος το συμβόλαιο αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια που του πρόσφεραν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο 28χρονος αφού έμεινε το απόγευμα της Τρίτης και επίσημα ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνιζόταν την περασμένη διετία, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στη διοίκηση του Ολυμπιακού καθώς επήλθε συμφωνία στο οικονομικό, επιστρέφοντας έτσι στην ομάδα ύστερα από τη θητεία του τη σεζόν 2018-19.

Την περσινή σεζόν ο Γκος έκλεισε ως πρωταθλητής Ευρώπης, πανηγυρίζοντας απέναντι στους «ερυθρόλευκους» την κατάκτηση της EuroLeague στο Κάουνας. Σε 26 παιχνίδια που αγωνίστηκε στη διοργάνωση με τη φανέλα της Ρεάλ, μέτρησε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε σχεδόν 16 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αμερικανού γκαρντ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, 09:50

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινό Camp για παιδιά από το Egalite Club στον Βόλο
Επόμενο άρθροΣτο Νοσοκομείο του Βόλου 4χρονο παιδί μετά από δάγκωμα οχιάς σε κοιμητήριο