Μπορεί ο ίδιος να μιλά συχνά για τα ντολμαδάκια, αλλά όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται το εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στον κέντρο της Αθήνας, η επιλογή του είναι άλλη. Το αποκάλυψε η ίδια η γνωστή μαγείρισσα.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στα Παραπολιτικά και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στο αγαπημένο πιάτο του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό που προτιμά όταν πηγαίνει στο εστιατόριό της, στο Κολωνάκι.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν πήγε καλεσμένος στο «Πρωινό», είπε για το εστιατόριό σου στο Κολωνάκι ότι το θεωρεί σαν το σπίτι του και ότι τρώει πάρα πολύ συχνά εκεί…

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να µας επιλέγει ο πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια για τα επαγγελματικά και οικογενειακά του γεύµατα. Χαίροµαι πάρα πολύ που θεωρεί το εστιατόριό µας σαν το σπίτι του.

Τι του αρέσει να τρώει συνήθως;

Αγαπάει πολύ το ψάρι και τα θαλασσινά και χαιρόµαστε κάθε φορά που µας εμπιστεύονται αυτός και η οικογένειά του.

Πώς είναι ως πελάτης;

Είναι πάρα πολύ ευγενικός, χαιρετάει όλο τον κόσµο στο εστιατόριο, συνοµιλεί µε τους άλλους πελάτες και τους ακούει µε πολύ µεγάλη προσοχή. Τα κορίτσια στη σάλα χαίρονται να εξυπηρετούν τέτοιους πελάτες.

Φαν του µαγαζιού του είναι και η σύζυγός του, Μαρέβα.

Χαιρόµαστε να την έχουµε πολύ συχνά µαζί µας. Πρωτίστως είναι πάρα πολύ ευγενική και είναι η αγαπηµένη πελάτισσα του service. Έχει µια ιδιαίτερη αδυναµία στο ψάρι και στα ελληνικά φαγητά.

To άρθρο Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκαλύπτει το αγαπημένο πιάτο του Κυριάκου Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Μητρόπολη τιμά τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων
Επόμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος την Κυριακή στον Βόλο και τη Νέα Ιωνία