Ο «Χάρι Πότερ» επιστρέφει ως σειρά στο Max (πρώην HBO Max) αλλά ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δύσκολα θα είναι ξανά στο… Χόγκουαρτς.

Όλοι οι θαυμαστές του «Χάρι Πότερ» περιμένουν πως και πως τη νέα σειρά για τον νεαρό μάγο, τους φίλους τους και τις περιπέτειές τους στη Σχολή Μαγείας του Χόγκουαρτς. Ωστόσο, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο ηθοποιός που έπαιξε πρώτος τον μικρό μάγο, (μάλλον) δεν θα είναι εκεί.  

Σε συνέντευξή του στο ComicBook.com, ο Daniel Radcliffe μίλησε για τη σειρά Χάρι Πότερ που έρχεται στο Max. Όταν ρωτήθηκε αν οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς θα τον απολαύσουν και στην τηλεοπτική σειρά ο ηθοποιός απάντησε ότι οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.

«Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και είμαι σίγουρος ότι όποιος το κάνει θα θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα και πιθανότατα δεν θέλει να βρει πώς θα κάνει πέρασμα ο γέρο Χάρι», είπε ο ηθοποιός. «Λοιπόν, σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο».

Παρόλα αυτά, ο Daniel Radcliffe εξήγησε ότι εύχεται στον ηθοποιό που θα αναλάβει τον ρόλο να έχει «όλη την τύχη του κόσμου».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω τη σκυτάλη, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τη δώσω προσωπικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλληνοτουρκικά: Δένδιας και Γκιουλέρ θα συζητήσουν τα ΜΟΕ στο Βίλνιους
Επόμενο άρθροΜέσο ανίχνευσης του καρκίνου, το DNA των όγκων