Ο συνθέτης, τραγουδιστής αλλά και ηθοποιός, Χάρι Στάιλς (Harry Styles) έκανε ένα συμβολικό, αλλά σημαντικό δώρο σε τρεις πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Ο Χάρι Στάιλς συνεργάστηκε με τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC) και έδωσε την ευκαιρία σε τρεις πρόσφυγες από την Ουκρανία να παρακολουθήσουν την συναυλία του στην Πολωνία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Love on Tour».

Πρόκειται για την Maryna και την 13χρονη κόρη της, Daria καθώς και την φίλη της κόρης της Kathina οι οποίες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ζουν στη πόλη Σοσνόβιεκ της Πολωνίας και είχαν την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τον Γολγοθά τους και να παρακολουθήσουν τον Χάρι Στάιλς από κοντά. 

«Ευκαιρία να ξεχάσουμε τις ανησυχίες μας»

«Από τότε που αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας στην Ουκρανία πέρυσι, ήταν μια πρόκληση να προσαρμοστούμε σε μια νέα χώρα – ειδικά για την κόρη μου, Daria, και τον 10χρονο γιο μου. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Χάρι Στάιλς και στην IRC η οποία με υποστήριξε να ακολουθήσω την καριέρα των ονείρων μου στην Πολωνία», δήλωσε η Maryna και προσθέτει. «Μας έδωσαν την ευκαιρία να ξεχάσουμε τις ανησυχίες μας για μια νύχτα να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε».

 

Η Maryna και η οικογένειά της κατάγονται από την πόλη της Ουκρανίας Μικολάιβ. Λόγω του πολέμου αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν τον Ιούλιο του 2022.

Σήμερα ονειρεύεται να γίνει οδηγός τραμ ενώ δηλώνει τυχερή που βρήκαν ασφάλεια και υποστήριξη στο Σοσνόβιεκ, στη πόλη που σταδιακά ξαναφτιάχνουν την ζωή τους με την βοήθεια της IRC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜέριμνα για τους άστεγους σε Ρόδο και Κω
Επόμενο άρθροΠέθανε 79χρονος Βολιώτης