Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 4 μηνών επιβλήθηκε σε 42χρονο οδηγό που έπεσε με το όχημά του σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο της Κρήτης (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Χειροπέδες και Αυτόφωρο

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη γύρω στις 21:00, με τον 42χρονο να οδηγεί μεθυσμένος και χωρίς πινακίδες στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια χτύπησε δύο επίσης σταθμευμένα οχήματα.

Στο σημείο όπου τελικά ακινητοποιήθηκε το όχημά του έφτασαν αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο συλληφθείς δικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου που του επέβαλε την εν λόγω ποινή.

Χωρίς αναστολή…

Η έφεση του καταδικασθέντα δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη για τον πρώτο (από τους συνολικά 28 μήνες φυλάκισης), που σημαίνει ότι ο 42χρονος θα παραμείνει πίσω από τα σίδερα για ένα μήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί εξαιτίας προγενέστερης βεβαίωσης παράβασης πάλι για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Η τρελή κούρσα

Ο μεθυσμένος οδηγός κινούμενος στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη, από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στα δυτικά του Ηρακλείου, έπεσε πάνω σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Συνέχισε να οδηγεί και λίγο αργότερα, όταν είχε φτάσει στα ανατολικά της πόλης, στη Νέα Αλικαρνασσό, προσέκρουσε σε δύο ακόμα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου.

Ακάθεκτος συνέχισε την πορεία του, σαν να μη συνέβη τίποτα, όμως το χτυπημένο αυτοκίνητό του τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου, όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Τα μέτρα για συνταξιούχους, δημόσιο και ευάλωτους σε ορίζοντα 4ετίας [γραφήματα]
Επόμενο άρθροΚωνσταντοπούλου: Λοιδορήθηκα για την καρδούλα, όμως η αγάπη είναι εκείνη που μπορεί να κινήσει το Σύμπαν