Θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας και του θεάματος προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος της 52χρονης Ίσμας Τουλάτου, λίγα 24ωρα πριν από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η 52χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της, ενώ στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για να σωθεί το μωρό που κυοφορούσε.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή κι έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο να νοσηλεύτηκε αρχικά στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ νεογνών του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου».

Η άτυχη δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε ιστορία αρχαιολογία και μουσική. Αγαπούσε πολύ, την όπερα, τη μόδα, τις ξένες γλώσσες και τις εξωτικές κουλτούρες.

Η Ίσμα Τουλάτου, δημοσιογράφος στο πολιτιστικό ρεπορτάζ, εργαζόταν για πολλά χρόνια στο ”Βήμα” και στη συνέχεια στην ”Athens Voice” και στο ”iefimerida.gr”.

Η αγάπη της για την όπερα και τη μόδα ήταν η αφορμή, ώστε να εμπνευστεί ένα μεγαλεπήβολο project, το οποίο είδε να υλοποιείται το 2013 και να συνεργάζεται με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας και λυρικούς.

Η ιδέα ήταν και είναι στηριγμένη σε μια ιδέα της δημοσιογράφου, η οποία είχε στόχο το συνδυασμό του Λυρικού Θεάτρου με την Υψηλή Ραπτική με τρόπο δημιουργικό.

opera_moda1
opera_moda2

 

Προηγούμενο άρθροΤραγική εξέλιξη στον Βόλο – Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο δυστύχημα
Επόμενο άρθροΑυτοκτόνησε 44χρονος Βολιώτης