Μεγάλος είναι ο θρήνος στο Βόλο για το θάνατο του 17χρονου Θανάση Τσιτσόγλου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου, στην οδό Διμηνίου, στο ύψος του Σαμπάναγα, στο Βόλο.

Συγκεκριμένα, φορτηγάκι που κινούνταν μπροστά από το μοιραίο δίκυκλο του 17χρονου, έστριψε αριστερά, με αποτέλεσμα να κλείσει το δρόμο και ο άτυχος νεαρός με το μηχανάκι του να πέσει πάνω του και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο πήγαν διασώστες του ΕΚΑΒ με γιατρό, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά το άτυχο παιδί τραυματίστηκε βαρύτατα και υπέκυψε καθ’ οδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου. Στο Νοσοκομείο οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, δυστυχώς, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι στον ίδιο δρόμο, κοντά στο ίδιο σημείο, έχασε τη ζωή του στις 23 Ιουνίου, σε άλλο τροχαίο, ένας 46χρονος επίσης δικυκλιστής.

Στο μεταξύ, την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα, θα γίνει από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη Λάμια Σαμπάναγα, η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου 17χρονου Αθανάσιου Τσιτσόγλου, θύματος του τροχαίου.

Ο εκλιπών κατέλιπε τους γονείς του Θεοδόσιο Τσιτσόγλου και Αιμιλία Τσάγγαρη, την αδελφή του Αναστασία, τις γιαγιάδες του Αναστασία Τσιτσόγλου και Σοφία Τσάγαρη, θείους, θείες κι άλλους συγγενείς.

Προηγούμενο άρθροΣεμαγλουτίδη: Έρευνα της ΕΕ για πιθανή σχέση των ενέσεων αδυνατίσματος με κίνδυνο αυτοκτονίας
Επόμενο άρθροΠέθανε γνωστός τοπογράφος μηχανικός του Βόλου