Ακόμη μια αναβολή πήρε η δίκη του Βολιώτη αθλητή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε με την 30χρονη πρώην γυναίκα του μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό είχε λάβει μέρος το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης (6/7), όταν η 30χρονη πήγε στο σπίτι του 34χρονου για να πάρει το παιδί τους, το οποίο σύμφωνα με την δικαστική απόφαση του διαζυγίου προβλεπόταν να το έχει τη συγκεκριμένη μέρα. Ο 34χρονος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει το συμβάν, για να αποδείξει ότι το παιδί προτιμά εκείνον και όχι την μητέρα του. Όταν το αντιλήφθηκε η 30χρονη, απώθησε το κινητό και τότε ο 34χρονος φέρεται να της έριξε κουτουλιά, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στην μύτη της γυναίκας, η οποία αιμορραγούσε για ώρα.

Μάλιστα, ενώ η γυναίκα πήγαινε στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ο 34χρονος ταυτόχρονα της κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή εξύβριση και απειλή. Όταν οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι η γυναίκα βρισκόταν στο Νοσοκομείο τραυματισμένη, προχώρησε αυτεπάγγελτα στη σύλληψη και του άνδρα, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο την Παρασκευή, όπου και ζήτησε αναβολή καθώς έλλειπε ο συνήγορος υπεράσπισής του. Η δίκη είχε αναβληθεί για χθες, αλλά ο 34χρονος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο καθώς σύμφωνα με χαρτιά υπογεγραμμένα από γιατρούς, που προσκόμισε στην έδρα ο πατέρας του, πάσχει από ταχυκαρδίες και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της πόλης. Ο πατέρας του 34χρονου ζήτησε αναβολή εκ μέρους του γιου του για λίγες ημέρες, με το Δικαστήριο να ορίζει νέα δικάσιμο στις 19 Ιουλίου.

Προηγούμενο άρθροΚαύσωνας: Σε ετοιμότητα το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας
Επόμενο άρθροΣύνοδος ΝΑΤΟ: Την Τετάρτη το τετ α τετ Μητσοτάκη με Ερντογάν