Τραγικό δυστύχημα έλαβε μέρος στα Μελισσάτικα όταν κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου δρομολογίου τραίνου από Βόλο για Λάρισα, δικυκλιστής παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, το δρομολόγιο ξεκίνησε από τον σταθμό του Βόλου στις 11 το πρωί και όταν έφτασε στη διάβαση των Μελισσιατίκων συγκρούστηκε με δικυκλιστή που παραβίασε την προστατευτική μπάρα.

O άτυχος άντρας ηλικίας 61 ετών έχασε την ζωή του ακαριαία, όταν συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία. Ο οδηγός του τραίνου δεν είχε τα χρονικά περιθώρια να αντιδράσει, όταν είδε τον δικυκλιστή να περνάει την μπάρα και να εισέρχεται στην διάβαση

Άνθρωποι της αστυνομίας βρέθηκαν στον χώρο για να ελέγξουν το κατά πόσο λειτουργούσαν οι μπάρες, ενώ το δρομολόγιο διεκόπη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ξεκίνησε λεωφορείο για την μεταφορά των επιβατών της αμαξοστοιχείας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με το επόμενο δρομολόγιο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνθρωποι της πυροσβεστικής, οι οποίοι περισυνέλεξαν τον άτυχο άνδρα που είχε παρασυρθεί σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τη διάβαση, ενώ το δίκυκλο παρασύρθηκε σε ακόμη μεγαλύτερο απόσταση στο μπροστινό μέρος του τρένου.

Η σορός του άτυχου δικυκλιστή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΖάκυνθος: Σοκαριστικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό τουρίστα σε μπαρ στον Λαγανά
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Δένδια – Γκιουλέρ στο Βίλνιους