Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, 22:49

 Ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ, Nίκος Παπαγγελής κατήγγειλε τη ντροπιαστική και ρατσιστική συμπεριφορά ενός αστυνομικού σε βάρος του την ώρα που ο κόσμος ήταν σε πανικό κατά τη διάρκεια της φωτιάς που καίει την ανατολική Αττική.

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που εγκατέλειπε το σπίτι του λόγω της φωτιάς, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας αστυνομικός που βρισκόταν στον χώρο και βοηθούσε την κατάσταση φέρεται να του είπε «να δω πώς θα τρέξεις να φύγεις όταν έρθει η φωτιά».

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

«Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανέναν στο πώς να κάνει τη δουλειά του, αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό, όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα “ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ”ΑΥΤΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΣΝ!

Είχε το μυαλό να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό.

Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι, λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ!

Δεν μου έδωσε το όνομά του, αλλά το όχημα είχε ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΕ….

Μακάρι να ήταν η τελευταία μέρα στη δουλειά υπηρετώντας την ελληνική αστυνομία».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, 22:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕφυγε από τη ζωή 91χρονη
Επόμενο άρθροNOVA: Συκοφαντίες κατά του MEGA αντί για απαντήσεις – Μονόδρομος η προσφυγή στη Δικαιοσύνη