”Πόλεμος” ανακοινώσεων με αιχμές και χαρακτηρισμούς τις τελευταίες ώρες στο Βόλο για τη ΔΕΥΑΜΒ και τους ”φουσκωμένους” λογαριασμούς του νερού.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρήστος Βενέτης απάντησε στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, μετά τις καθημερινές καταγγελίες Βολιωτών για ”αυξημένους λογαριασμούς νερού”, ανέφερε πως απλά αποδίδουν Δικαιοσύνη, κάνοντας επίθεση στον κ. Βενέτη, που ήταν ένας εκ των πολλών καταγγελλόμενων, που έλαβε λογαριασμό στο ιατρείο του 180€, ενώ όταν διαμαρτυρήθηκε στην Επιχείρηση, πλήρωσε 14€, αποκαλώντας τον «μαμή της μικροπολιτικής».

Ο κ. Βενέτης δήλωσε:

«Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της λέει ο θυμόσοφος λαός! Όσο πιο πολλές ανακοινώσεις βγάζει η ΔΕΥΑΜΒ και οι επικεφαλής της τόσο περισσότερο εκτίθεται !
1. Ποιανού ευθύνη είναι η λειτουργία των υδρομέτρων;

2.Πως γνωρίζουμε την ακριβή κατανάλωση νερού των πολιτών ώστε να αποδοθεί και δικαιοσύνη με χαλασμένα υδρόμετρα;

3. Από το 2019 χαλασμένα υδρόμετρα και ΔΕΝ έγινε κάποια ενέργεια; Ποιος ευθύνεται για αυτό; Πόσο ζημιώθηκε η εταιρεία ; Ποιος θα πληρώσει γι αυτό ; Ο Βολιώτης ; Ο Έλληνας φορολογούμενος ;

4. Πως γίνεται η ακριβής και δίκαιη τιμολόγηση αφού υπάρχουν διαφορετικοί συντελεστές για διαφορετικές ποσότητες κατανάλωσης αλλά σε ορισμένο χρονικό διάστημα ( δίμηνο) όταν κοστολογούνται οι καταναλώσεις μεγάλων χρονικών διαστημάτων ;(Άλλη τιμή έχουν τα 100 κυβικά μέτρα αν καταναλωθούν σε ένα έτος, άλλη τιμή αν καταναλωθούν σε ένα δίμηνο)

5. Με ποια κριτήρια έγινε το κούρεμα των λογαριασμών που ομολογεί η διοίκηση ; Ζημιώνεται η επιχείρηση ; Ποιός ευθύνεται;

6. Αν όντως έχει γίνει δολιοφθορά στα υδρόμετρα, όπως σαφώς υπονοείτε, την αντιλαμβάνεστε μετά 4ετία και μετά από καταγγελία του δολιοφθορέα που ζητά να ελέγξετε το υδρόμετρο του ;

Σοβαρευτείτε!

Ως πριμαντόνα της πολιτικής με τα παρατρεχάμενα γιουσουφάκια της πολιτικής κατέχετε δημόσιες θέσεις ευθύνης για 9 έτη και οφείλετε χωρίς πανικό και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς να απαντάτε με πειστικό και σαφή τρόπο στους πολίτες !

Γονικό εγκόλπιο: Όταν σε βρίζουν και σε κατηγορούν χυδαίοι άνθρωποι είναι τίτλος τιμής ! Όταν σε εγκωμιάζουν ψάξε να βρεις τα λάθη σου».

Προηγούμενο άρθροΟ Αχιλλέας Μπεος για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ με αναφορά σε……..”μαμή της μικροπολιτικής”
Επόμενο άρθροΚώστας Μπακογιάννης: Να βάλουμε τέλη στο Μέγαρο Μαξίμου και τα υπουργεία ενώ ήδη μειώνουμε στους δημότες