Βαριά “καμπάνα” περίμενε έναν 19χρονο Βολιώτη, ο οποίος κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, καθώς έκανε όπισθεν και χτύπησε με το αυτοκίνητο την 50χρονη μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 26 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως εμφανίστηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου, αφοτού είχε ήδη καταδικαστεί ερήμην.

Μάλιστα ο 19χρονος διαμαρτυρήθηκε για την βαριά ποινή, υποστηρίζωντας ότι δεν είχε την ευκαιρία να εκφράσει την δική του πλευρά, παρότι ο ίδιος δεν είχε παραστεί από την αρχή στην δίκη. Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον Εισαγγελέα έδρας και το Δικαστήριο, ότι μπορεί να κάνει χρήση του δικαιώματος της έφεσης και να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας.

Η 50χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε τον γιο της για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξήγησε ότι δεν άφησε τον γιο της το απόγευμα της Τρίτης να πάρει το αυτοκίνητο της όμως, εκείνος της άρπαξε με το ζόρι τα κλειδιά και μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει.

Τότε η μητέρα, φέρεται να τον ακολούθησε στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο και επιχειρώντας να τον εμποδίσει, κάθισε πάνω στο αυτοκίνητο με τον νεαρό να μην σταματάει και να επιμένει να την απειλεί, ότι αν δεν φύγει θα την σκοτώσει.

Ο νεαρός έβαλε την όπισθεν και πάτησε γκάζι , με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί στον δρόμο και να υποστεί τραύματα, ενώ στο Δικαστήριο εμφανίστηκε με κολάρο.

Από την πλευρά του ο 19χρονος, αρνήθηκε τα όσα του καταλόγισε η μητέρα του, υποστηρίζοντας πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, καθώς τα όσα είπε αποτελούν προϊόντα της φαντασίας της, αλλά και ότι δεν μπόρεσε να δώσει στο Δικαστήριο την πραγματική εικόνα της υπόθεσης, επειδή δεν απολογήθηκε.

Το Δικαστήριο έβαλε όρο στον 19χρονο να μην προσεγγίζει τη μητέρα του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων, μέχρι να γίνει η δίκη στο Εφετείο και ο νεαρός θα μείνει με τον πατέρα του, καθώς οι γονείς του φέρονται να έχουν χωρίσει.

Προηγούμενο άρθροΒιολογικός Καθαρισμός στα Καλά Νερά: Υπογράφεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η σύμβαση κατασκευής- ξεκινούν τα έργα
Επόμενο άρθροΝίκη Κεραμέως: Εθνικό θέμα η ψήφος των αποδήμων