Σε διαπραγματεύσεις για τον γάμο φέρεται να είναι τελικά οι δύο οικογένειες Ρομά, μετά το περιστατικό όπου 19χρονος απήγαγε από το Άργος την 15χρονη που θέλει να παντρευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελία του Βόλου ο 19χρονος Ρομά από το Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας, ο οποίος είχε συλληφθεί την Παρασκευή για την απαγωγή της 15χρονης από το Άργος.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς όπως υποστήριξε, οι δύο οικογένειες διαπραγματεύονται τους “όρους” του γάμου. Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή, ορίζωντας ρητή δικάσιμο για τις 7 Αυγούστου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για ακούσια διαφυγή ανηλίκου, ενώ χθες υποστήριξε πως δεν πρόκειται για απαγωγή καθώς οι δύο αγαπιούνται και ανυπομονούν να παντρευτούν.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό της απαγωγής της κοπέλας έλαβε μέρος την προηγούμενη Τετάρτη, με τον 19χρονο να συλλαμβάνεται από ανθρώπους της αστυνομίας την Παρασκευή, όταν κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του από τους γονείς της ανήλικης.

Μάλιστα, οι γονείς της της 15χρονης κατέθεσαν μήνυση και κατά των γονιών του νεαρού, ηλικίας 48 και 44 ετών αντίστοιχα, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο οικογένειες είχαν αρχικά συμφωνήσει να γίνει ο γάμος, αλλά φάνηκε ότι δεν συμφωνούσαν σε διάφορα σημεία, με αποτέλεσμα να “χαλάσει” ο γάμος. Η 15χρονη φέρεται να δήλωσε πως αγαπάει τον 19χρονο και θέλει να ζήσει μαζί του, για αυτό και τον ακολούθησε από το Άργος στον Βόλο.

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο βγαλμένο από ταινία στο κέντρο του Βόλου – Αυτοκίνητο αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση (εικόνα)
Επόμενο άρθροΠανηγύρεις Αγίου Παντελεήμονος σε ναούς της Μητρόπολης Δημητριάδος