Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο αγγελιοφόρος πλανήτης ο Ερμής μετακομίζει στον παιχνιδιάρικο, δημιουργικό ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες ελκύεσαι από ανθρώπους που σε ενθαρρύνουν και σε διευκολύνουν να εκφραστείς. Οι θετικές επικοινωνίες και το δεκτικό κοινό για τις ιδέες και τις χειρονομίες σου εμφανίζονται έντονα.

Αυτοί οι τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με τον 5 ο οίκο σου μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντες, άξιοι σκέψης ή σχετικοί με σένα, το ρομαντισμό, τα παιδιά και τα χόμπι ή δημιουργικές αναζητήσεις. Αργότερα όμως σήμερα μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ευθύνη ή έλεγχος πραγματικότητας για διαχείριση.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στο αντίθετο από το δικό σου ζώδιο όλη μέρα η διπλωματία κερδίζει. Είναι μια εποχή του σεληνιακού μήνα για περισσότερη συνεργασία και ισορροπία. Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά την καρδιά, το σπίτι και την οικογένεια.

Οι διαδικασίες σκέψης είναι εσωτερικές και διαισθητικές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 4/10. Μπορεί να υπάρξουν πολλά να μάθεις για ή μέσω της οικογένειας και των στενών αγαπημένων σου προσώπων. Αργότερα σήμερα, η ανάγκη επιβράδυνσης και ενδεχομένως η αντιμετώπιση ορισμένων μπλοκαρισμάτων είναι πιθανή είτε αυτά προέρχονται από κακό χρονοδιάγραμμα είτε κακό προγραμματισμό.

Καρκίνος: Ο Ερμής ολοκληρώνει σήμερα τη διέλευση του στον τομέα των πόρων σου και τώρα εισέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου. Ως πλανήτης των επικοινωνιών νιώθει σαν το σπίτι του εκεί! Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 4/10 και σε βοηθά να κάνεις πιο ευκρινείς εκτιμήσεις και να αποκτήσεις κάποια νοητική διαύγεια.

Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει την προσέγγιση, τη δημιουργία συνδέσεων, την απόκτηση νέων ενδιαφερόντων και δεξιοτήτων και την κοινή χρήση των ιδεών. Η μάθηση, η διδασκαλία, η μελέτη και οι συζητήσεις ρέουν τώρα πιο φυσικά. Οι ενέργειες είναι περίπλοκες αργότερα σήμερα για τις πρακτικές σου υποθέσεις.

Λέων: Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των χρημάτων και των αξιών σου και θα περάσει αρκετό χρόνο εδώ, μένοντας ως τις 4/10. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για να ελέγχεις καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση τουλάχιστον διανοητικά.

Υπάρχει κάποια τάση να ανησυχείς για τα χρήματα, αλλά είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Η σκέψη σου είναι πρακτική και λογική και αναζητάς αποτελέσματα όχι μόνο θεωρία. Η εφαρμογή νέων πληροφοριών σε επιχειρηματικά και χρηματικά εγχειρήματα μπορεί να είναι ισχυρή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι πυρκαγιές «φουντώνουν» τις μάχες για την Αυτοδιοίκηση
Επόμενο άρθροΔεν είναι μόνο η καφεΐνη που μας «ξυπνά» με τον καφέ