Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έφυγε εκτός δρόμου.

Τέσσερα νέα παιδιά τραυματίστηκαν σε σοβαρό τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιουλίου στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς – Αταλάντης, πριν τη διασταύρωση με τη Σφάκα στο ύψος του Προφήτη Ηλία στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ένας από τους τραυματίες είναι σοβαρά, ενώ το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα.

Επέστρεφαν από διασκέδαση

Η παρέα με δύο αγόρια και δύο κορίτσια (όλοι τους κάτοικοι Φθιώτιδας) επέστρεφε από διασκέδαση στη Λιβαδειά, όταν από άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο ανωτέρω σημείο και εξετράπη αριστερά του οδοστρώματος καταλήγοντας σε σούδα.

Από την εκτροπή και την πρόσκρουση με το έδαφος, τραυματίστηκε σοβαρά ο νεαρός που καθόταν πίσω αριστερά στο όχημα και ελαφρότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου. Η συνοδηγός επίσης τη γλίτωσε με εκδορές, ενώ επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Βγήκαν μόνοι τους από το αυτοκίνητο

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα πυροσβέστες από την Π.Υ. Λιβαδειάς και την Αταλάντη, ωστόσο οι νεαροί είχαν καταφέρει να βγουν μόνα τους από το αυτοκίνητο και να αναζητήσουν βοήθεια. Επίσης έσπευσαν τρία ασθενοφόρα από Λιβαδειά, Αταλάντη και Αμφίκλεια και μετέφεραν  τη νεαρή παρέα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤράπεζες: Τα αποτελέσματα των stress tests ανοίγουν το δρόμο για μερίσματα το 2024
Επόμενο άρθροΈφη Αχτσιόγλου: Να αποχωριστούμε κάθε είδους ταμπέλες – Θέλω ένα έργο που να απαντά στις αγωνίες των ανθρώπων