Σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδίκασε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 54χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν πάνω του 100 χάπια. Υπενθυμίζεται ότοι ο 54χρονος, είχε συνελήφθη ως φυγόποινος, για παραβίαση όρων αποφυλάκισης, που του είχαν επιβληθεί με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα χάπια του τα έδωσε γνωστός του, στον οποίο είχαν συνταγογραφηθεί καθώς είναι καρκινοπαθής. Σε ερώτηση του Δικαστηρίου, ο 54χρονος τόνισε πως γνώριζε τον φίλο του από πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ που παρακολουθούαν μαζί.

Ο 54χρονος επίσης δήλωσε πως είναι χρήστης ουσιών από μικρός, ενώ αρνήθηκε πως κάνει διακίνηση ναρκωτικών, με τα χάπια να προορίζονται ως υποκατάστατο στην εξάρτησή του, καθώς όπως υποστήριξε χρειάζεται δέκα δισκία την μέρα, τα οποία αντιστοιχούν σε μισό γραμμάριο ηρωίνης.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως ζει μόνος του στην Αθήνα και ζει κάνοντας μερεμέτια. Στον Βόλο πρόσθεσε πως ήρθε για να δει φίλους του και να βρει εργασία. Ο 54χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 6 ετών και 8 μηνών για διακεκριμένες κλοπές και είχε αποφυλακιστεί με βούλευμα, καθώς του είχε ανασταλεί το υπόλοιπο έκτισης ποινής, που ήταν ένα έτος, 10 μήνες και 7 ημέρες. Ωστόσο παραβίασε τους όρους αποφυλάκισης και έτσι συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή συμπαράστασης της Ιεράς Συνόδου προς τους πυρόπληκτους της Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΝίκη για το σινεμά η επιτυχία των «Barbie» και «Openheimer»