Με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League o Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στις 20:30 (Cosmote Sport 1) την Ντνίπρο στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» με προίκα τη νίκη τους με 3-1 σκορ στο πρώτο μεταξύ τους ματς θα προσπαθήσουν σήμερα να τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν πριν μία εβδομάδα  στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με τη Ντνίπρο, με τον Γεντβάι να έχει πάρει τη θέση του τραυματία Σένκεφελντ.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μπρινιόλι, ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεντβάι και Κώτσιρας.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Ρούμπεν, Βιλένα και Τζούρισιτς, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπερνάρ, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο στρατόπεδο των Ουκρανών προέκυψε ένα απρόοπτο λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό, καθώς, 15 μέλη της αποστολής της (εκ των οποίων 8 ποδοσφαιριστές) εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

Ντνίπρο: Βόλινετς – Πάσιτς, Άνταμιουκ, Σαράπι, Καπλιένκο – Μπαμπένκο, Ντομίνγκο Μπλάνκο – Μιροσνιτσένκο, Πικάλονοκ, Ρουμπτσίνσκι – Ντόβμπικ.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 1 Αυγούστου
Επόμενο άρθροΣτη μάχη κατά των δασικών πυρκαγιών και οι επιδοτήσεις