Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται πλέον ο θάνατος 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, που αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, μετά το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας, που έδειξε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα διαμπερές από περίστροφο στην θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες.

Η γυναίκα κατέληξε πριν από 11 ημέρες, όταν έκανε διακοπές σε παραθαλάσσιο χωριό του Ν. Πηλίου και συγκεκριμένα στη Μηλίνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την παραλία της Μηλίνας του Ν. Πηλίου αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής όπου διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.

Όπως προβλέπει η διαδικασία, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας, όπου και τελικά στη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘλίψη στη Μητρόπολη Δημητριάδος για την εκδημία του π. Ιωάννου Σαμαρά
Επόμενο άρθροΣωκράτης Φάμελλος: «O Αλέξης Τσίπρας δεν θα φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ»