Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, η σπίθα της ελπίδας άναψε για τον συμπαθέστατο Σπίθα, τον σκυλάκο που το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Σουβάλα στο Σέσκλο, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά, φιλόζωοι εντόπισαν να περιφέρεται με εγκαύματα. Τον οδήγησαν σε κτηνιατρείο του Βόλου, για να νοσηλευτεί. Οι ημέρες νοσηλείας ολοκληρώνονταν και εάν ο Σπίθας δεν έβρισκε μέχρι σήμερα σπίτι, τότε θα έπρεπε να οδηγηθεί στο δημοτικό κυνοκομείο.

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου και πολλοί φιλόζωοι έκαναν γνωστή την ιστορία του μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας να βρεθεί μία οικογένεια για να τον αγκαλιάσει. Το πρωί της Παρασκευής η αγκαλιά του Μίλτου άνοιξε κι έτσι έκλεισε η πόρτα του κυνοκομείου για τον Σπίθα.

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου σε ανάρτησή της έγραψε με πολλή χαρά:

”Ο φίλος μας ο ΜΙΛΤΟΣ ευαισθητοποιηθηκε από την ιστορία του όμορφου μικρού και σήμερα νωρίς το πρωί τον παρέλαβε για φιλοξενια στο σπίτι του, (από το σπίτι της φιλόζωης κυρίας που φρόντισε για την διάσωση του και στη συνέχεια για την νοσηλεία του στο κτηνιατρειο του κ. Παύλου Σταμοπουλου).
Και το καλύτερο σας το έχουμε για το τέλος!!!!
Οπότε… Μείνετε συντονισμένοι!!!
ΜΙΛΤΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ…”
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και σκύλος
Προηγούμενο άρθροΕρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΣέρρες: Νεκρή εντοπίστηκε 61χρονη που είχε εξαφανιστεί