Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 24χρονης κοπέλας, που πήγε να γιορτάσει με την παρέα της σε ξενοδοχείο τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή Γενναδίου Ρόδου, στο πλαίσιο ολιγοήμερων διακοπών και για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, ενώ πρόσφατα είχε πάρει το πτυχίο της.

Κάποια στιγμή, σηκώθηκε για να παίξει πιάνο, αλλά ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά από σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Πηγή: news247.gr

Προηγούμενο άρθροΤρεις διακομιδές ασθενών από τις Σποράδες στο Νοσοκομείο Βόλου
Επόμενο άρθροΆδωνις Γεωργιάδης: Η συζήτηση για τις τριετίες θα ανοίξει όταν μειωθεί ο ετήσιος ρυθμός ανεργίας κάτω από 10%