Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι σημερινές διελεύσεις εμπνέουν καλή διάθεση, αν και μπορεί να νιώθεις αποτραβηγμένη με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί επίσης να νιώσεις ψυχικές διακυμάνσεις λόγω υψηλών προσδοκιών. Υπάρχει κάποια τάση να υπερβαίνεις ή να αναγνωρίζεις τομείς όπου έχεις υπερβάλει, γι’ αυτό και η ανησυχία είναι πιθανή.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις μια σύγκρουση μεταξύ της έντονης ανάγκης σου για ασφάλεια και την παρόμοια μεγάλη επιθυμία για προσωπικό χώρο και αίσθηση αυτονομίας. Εξέτασε τρόπους για να διαχειριστείς τις προσδοκίες σου, να επιτύχεις ένα συμβιβασμό ή να βρεις μια καλύτερη ισορροπία.

Δίδυμοι: Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα όλη μέρα υπογραμμίζει την ανάγκη σου να εστιάσεις στην ευτυχία και την κοινωνική σου ζωή. Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να δεις την ευρύτερη εικόνα της ζωής και να αξιολογήσεις εάν τα πρόσφατα έργα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ωστόσο με τον Ήλιο σε τετράγωνο με το Δία η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να αφήσει τους ανθρώπους ευάλωτους στην αυταπάτη. Πρόσεξε για εσφαλμένη κρίση σήμερα, καθώς μπορεί να μη δεις όλα τα γεγονότα. Προσπάθησε να μην αναλάβεις πάρα πολλά, ιδιαίτερα όταν υπηρετείς και βοηθάς άλλους, κάτι το οποίο έχεις κάνει περισσότερο από αρκετά πρόσφατα.

Καρκίνος: Υπάρχει μια γενική αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα απ’ όσα πραγματικά μπορούμε, λόγω ενός τετραγώνου Ήλιου – Δία. Παρόλο που εμπλέκονται πιθανές καλές προθέσεις, είναι καλύτερο να μην βασίζεσαι στις υποσχέσεις που δόθηκαν τώρα. Επίσης είναι σοφό να τιθασεύσεις τις δαπάνες και υπερβολές.

Ο Ήλιος στον ηλιακό 2 ο οίκο σου αυτές τις μέρες, στρέφει την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά της ζωής σου, αλλά και στις ανέσεις. Η σύγκρουσή του με το Δία αυτή τη στιγμή στον κοινωνικό σου τομέα, μπορεί να υποδηλώνει ένα αίσθημα διχασμού ανάμεσα στο να θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό ή να μείνεις στη θέση σου και αυτά που γνωρίζεις.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου και ανυπομονείς. Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία έχει ένα τρόπο να αποκαλύπτει περιοχές όπου έχουμε παρακάνει πράγματα.

Στην περίπτωση σου ο Ήλιος στο ζώδιο σου έχει ενθαρρύνει την προσωπική εστίαση και στις προσπάθειες για αυτοβελτίωση, ενώ ο Δίας ωθεί τις επιδόσεις, τις φιλοδοξίες, την καριέρα ή τα επιτεύγματα. Θέλεις να τα κάνεις και τα δυο καλά αλλά κάτι πρέπει να δώσεις. Επέτρεψε στον εαυτό σου να ονειρευτεί αλλά προσπάθησε να μην το παρακάνεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαρασκήνιο 72 ωρών έκρινε την Αττική
Επόμενο άρθροKαύσωνες και φωτιές βλάπτουν και την υγεία μας