Χιλιάδες θαυμαστές της Sinead O’ Connor λένε σήμερα (8.8.2023) το τελευταίο αντίο στην εμβληματική τραγουδίστρια, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Οι δρόμοι της παραθαλάσσιας πόλης Μπρέι, της γενέτειράς της, έχουν «πλημμυρίσει» από κόσμο και τραγούδια που ακούγονται προς τιμήν της.

Σύμφωνα με τη DailyMail, περισσότεροι από 3.000 θαυμαστές της Sinead O’ Connor είναι στους δρόμους και τραγουδούν το Nothing Compares 2 U, τη μεγάλη επιτυχία της από τη δεκαετία του ’90. Η μουσουλμανική κηδεία της θρυλικής τραγουδίστριας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Ήδη, η οικογένειά της έκανε το πρωί ένα ιδιωτικό μνημόσυνο, παρουσία του προέδρου της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς. Όσοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν την Sinead O’ Connor, συγκεντρώθηκαν στους παραλιακούς δρόμους του Μπρέι μετά από παρότρυνση των δικών της ανθρώπων, από όπου πέρασε η πομπή πριν την ιδιωτική τελετή.

Χιλιάδες θαυμαστές έξω από το σπίτι της – Συγκινητικές στιγμές

Μερικοί από τους χιλιάδες θαυμαστές της Sinead O’ Connor που έχουν βγει στους δρόμους, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της στην περιοχή.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που κυκλοφορούν στα social media, ένα τροχόσπιτο με μεγάλα ηχεία και διακοσμημένο με λουλούδια και σημαίες Pride έφτασε έξω από το σπίτι της και άρχισε να παίζει τραγούδια της.

Οι θαυμαστές της τραγουδούσαν όλοι μαζί τις μεγάλες επιτυχίες της και χειροκροτούσαν κάθε που τελείωνε κάποιο τραγούδι.

Η σπουδαία φωνή της Sinead O’ Connor σίγησε για πάντα στις 26 Ιουλίου. Η θρυλική τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες αλλά και κακοποίηση από τη μητέρα της, μάχη με θέματα ψυχικής υγείας και αμφιλεγόμενες αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνδρουλάκης για Νέα Φιλαδέλφεια: Διεθνής διασυρμός της χώρας και επιχειρησιακό φιάσκο
Επόμενο άρθροΣεμαγλουτίδη: Οι ενέσεις αδυνατίσματος μειώνουν και τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού