Νέα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 7/8 έξω από την OPAP Arena με τη δολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς με τη συνδρομή των Ελλήνων συνεργών τους που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Στο αρχικό βίντεο αποτυπώνεται το πρώτο κομμάτι της εφόδου των δολοφόνων οι οποίοι με καπνογόνα αι φωτοβολίδες βγήκαν από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και προκάλεσαν τον πανικό στον απλό κόσμο που έκανε τη βόλτα του…

Η αγέλη των χούλιγκανς χτυπούσε αδιακρίτως, γκρέμιζε Ο,τι έβρισκε μπροστά του αδιαφορώντας για το κακό που θα προκαλούσαν.

Στο δεύτερο βίντεο αποτυπώνεται η ολοκλήρωση του πρώτου κύματος της βάρβαρης επίθεσης όπου ακούγονται και διάφορα συνθήματα από τους Κροάτες χούλιγκανς.

 

Προηγούμενο άρθροΔολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός έφτασε στο νοσοκομείο ο 29χρονος – Του έκαναν ΚΑΡΠΑ 1,5 ώρα αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν
Επόμενο άρθροΑποκάλυψη: Εγγραφο προειδοποιούσε για την άφιξη των Κροατών δολοφόνων και οι ελληνικές αρχές αγνόησαν τη σημασία του!!!