Αναβλήθηκε εκ νέου για τον Δεκέμβριο η υπόθεση του 19χρονου Ρομ, ο οποίος φέρεται ότι απήγαγε την 15χρονη σύντροφό του από το Άργος μετά από διαφωνίες των οικογενειών τους αναφορικά με τον γάμο που οργάνωναν.

Η οικογένεια της 15χρονης δεν παρέστη χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με αποτέλεσμα η διαδικασία του Αυτοφώρου να αναβάλλεται αυτή τη φορά για τον Δεκέμβριο. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο οικογένειες έχουν συμφιλιωθεί και έχουν έρθει σε συμφωνία για τον γάμο των δύο νεαρών.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 19χρονος είχε δηλώσει ότι αμφότερες οικογένειες επιθυμούν τον γάμο, ενώ η 15χρονη υποστήριξε ότι αγαπιούνται και δεν επιθυμεί την δίωξη τους.  Ο 19χρονος κάτοικος Αλιβερίου στη Ν. Ιωνία είχε συλληφθεί και αντιμετώπιζε κατηγορίες για ακούσια διαφυγή ανηλίκου. Μήνυση κατατέθηκε και κατά των γονιών του νεαρού, ηλικίας 48 και 44 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Οι δύο οικογένειες παρότι είχαν συμφωνήσει αρχικά για το “προξενείο”, διαφώνησαν σε συγκεκριμένα σημεία, με αποτέλεσμα να απειλούν με άρση της συμφωνίας τους. Αυτό οδήγησε στις πράξεις του 19χρονου, ο οποίος πήρε την 15χρονη από το Άργος για να μην “χαλάσει” ο γάμος.

Προηγούμενο άρθροΉταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μένα, ήθελα να τσεκάρω τα όριά μου
Επόμενο άρθροΒόλος: Ρομά έσφαζαν αρνιά έξω από το Πανθεσσαλικό – Ετοιμασία για μεγάλο γλέντι γάμου