Εξιτήριο πήρε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», καθώς δεν άντεξε στο άκουσμα της δολοφονίας του γιου κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μητέρα του Μιχάλη, είχε διακομιστεί στον «Ερυθρό Σταυρό», καθώς μόλις έμαθε τα τραγικά νέα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Το βράδυ της Τετάρτης υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, όπου οι γιατροί που την παρακολουθούν επιβεβαίωσαν ότι κατάσταση της υγείας της γυναίκας βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Έτσι  πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αποχώρησε.

Η κατάσταση των υπολοίπων τραυματιών

Όσον αφορά τους τρεις Έλληνες και τον έναν Κροάτη που εξακολουθούσαν αν νοσηλεύονται μετά την άγρια επίθεση των Κροατών χούλιγκαν. Σήμερα Πέμπτη πήρε εξιτήριο ο Κροάτης που νοσηλευόταν και τελεί υπό κράτηση από τις ελληνικές Αρχές.

Οι τρεις Έλληνες που νοσηλεύονται και δεν βρίσκονται υπό κράτηση, οι δύο έχουν αναρρώσει και είναι καλά στην υγεία τους, οπότε αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Ο τρίτος Έλληνας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη

Η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, στον πήχη το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ και φέρεται να χτύπησε τη βραχιόνιο αρτηρία. Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚΑΠ: Στο ΦΕΚ οι αλλαγές στα οικολογικά σχήματα και τα βιολογικά
Επόμενο άρθροΦάμελλος: Ιδού η Ρόδος, κ. Μητσοτάκη – Ελάτε να δείτε ξαπλώστρες και τραπέζια μέσα στη θάλασσα