Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 και έως το τέλος της εβδομάδας. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο επαγγελματικός σου τομέας βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου και το μυαλό σου δε σταματά να αναζητά νέες ιδέες και τρόπους βελτίωσης. Ο Ερμής βοηθά να ανοίξεις νέους ορίζοντες και να ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου, ένα κομμάτι σημαντικό για την εξέλιξη σου.

Κύριος στόχους είναι το πως θα εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα έτσι ώστε να καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου παλιά βάρη. Η νέα Σελήνη της εβδομάδας ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Αν σε απασχολούν ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορείς να ασχοληθείς με αυτά, έστω κι αν βρίσκεσαι στην παραλία.

Δίδυμοι: Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζονται, καθώς θέλεις να διατηρήσεις τη χαλαρότητα και ηρεμία που σου παρέχει ασφάλεια και γαλήνη. Οι δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος αρχίζουν να ξεθωριάζουν κάνοντας χώρο σε ευχάριστες σκέψεις και σχέδια.

Αν και οι εργασιακές υποθέσεις σου δεν βρίσκονται στο επίκεντρο σου θα υπάρξουν στιγμές που θα σε απασχολήσουν, καθώς κάποιες εκκρεμότητες ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Ζεστό και ρομαντικό παραμένει το κλίμα και στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Καρκίνος: Ιδιαίτερα επικοινωνιακές προβλέπονται οι μέρες αυτής της εβδομάδας κι εσύ δε χάνεις ευκαιρία να αναζητήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που έχεις να συναναστραφείς καιρό. Το χαλαρό κλίμα συνεχίζεται και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, εσύ δε χάνεις ευκαιρία να απολαύσεις κάθε λεπτό.

Προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζεις δειλά – δειλά να σκέφτεσαι το μέλλον και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Η διάθεση σου παραμένει δραστήρια και αισιόδοξη οπότε εστιάζεις μόνο στα θετικά και εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό και το ένστικτο σου.

Λέων: Αυτή τη βδομάδα μπαίνουν στην προτεραιότητα σου οι σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου. Έχεις περισσότερη διάθεση να τους αφιερώσεις χρόνο και να τους δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου.

Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες σταδιακά ανεβάζουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας κι αυτό δε φαίνεται να σε δυσαρεστεί ιδιαίτερα, καθώς στόχος σου είναι η επιτυχία, οι αλλαγές και οι βελτιώσεις. Η νέα Σελήνη στις 16 στο δικό σου ζώδιο ανοίγει μπροστά σου νέες δρόμους και σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι ρόλο παίζει το διεθνές δίκαιο στα ελληνο-τουρκικά;
Επόμενο άρθροΤα μυστήρια γονίδια που μας κρατούν ζωντανούς