Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Νίκος Παπαπέτρος προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:
Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε δημοσίως (31-3-2023) την πρόθεσή μας για συμμετοχή στις εκλογές του Οκτώβρη, είχαμε δημοσιοποιήσει και τις θεματικές ενότητες στις οποίες θα εστιάζαμε τις θέσεις μας και τις βασικές προτάσεις μας.
Ήδη έχουμε ανακοινώσει τους άξονες από το πρόγραμμά μας και τις στοχεύσεις μας και στη δημόσια παρουσίαση του συνόλου των υποψηφίων μας στις 28-8-2023 στο Ξενία Βόλου θα παρουσιάσουμε και αναλυτικά και σ’ όλες τις λεπτομέρειές του.
Στόχος μας δεν είναι οι μονόλογοι, ούτε η διάδοση των απόψεών μας για τον Βόλο, αλλά ο διάλογος με τους πολίτες του Βόλου και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, αναγνωρίζοντας σ’ όλους τη διάθεση να κριθούν και για το έργο τους, αλλά και να προτείνουν λύσεις για τα προβλήματα της πόλης, έστω και διαφορετικές απ’ τις δικές μας.
Δηλώνουμε έτσι, γι’ άλλη μία φορά προς το Βολιώτικο λαό ότι, επιζητούμε τον προγραμματικό και με κανόνες δημοκρατίας διάλογο και καλούμε τις άλλες παρατάξεις σε δημόσιες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές αντιπαραθέσεις με πλαίσιο και όρους που καλόπιστα θα συμφωνήσουμε, ζητώντας επί αυτού και την ανταπόκριση των τοπικών ΜΜΕ, αλλά και τη συνεργασία τους, όπως επίσης και της τοπικής Ενώσεως Συντακτών.
Όλα τα μέλη μας, και όχι μόνον ο υποψήφιος Δήμαρχος, είμαστε στη διάθεση των τοπικών ΜΜΕ και δημοσιογράφων για ισότιμη αντιπαράθεση με τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, προκειμένου να κριθούμε και αξιολογηθούμε με όρους ίσης προβολής από τον Βολιώτικο λαό.
Καλούμε και τις άλλες παρατάξεις ν’ ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, όπως επίσης και τα τοπικά ΜΜΕ να προωθήσουν το διάλογο και τη δημόσια αντιπαράθεση. Σ’ όλη αυτήν την προεκλογική περίοδο η θέση μας για διάλογο και αντιπαράθεση θα προβάλλεται συνεχώς και θα ζητείται η ανταπόκριση όλων.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε από το δημόσιο διάλογο και θεωρούμε και ελπίζουμε ότι ούτε οι άλλοι υποψήφιοι έχουν να φοβηθούν κάτι. Εκτός κι αν έχουν ή δεν έχουν τι να πουν.
Προηγούμενο άρθροΒόλος: Σήμερα θα δικαστεί ο 37χρονος που παραβίασε περιοριστικά μέτρα της πρώην σύντροφού του
Επόμενο άρθροΒρίσκουν σπίτι οι άστεγοι της Κω