Η φτώχεια και η ανέχεια ήταν τα κίνητρα πίσω από την κλοπή σε σπίτι στην Σκόπελο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του 45χρονου αλλοδαπού δράστη. Ο Αλβανός άνδρας συνελήφθη καθώς μπήκε σε σπίτι στην σκόπελο και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο και δύο ρολόγια, ενώ επίσης αντιστάθηκε και κατά τη σύλληψή του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμλειοδικείο Βόλου, όμως η εκδίκαση της υπόθεσής του αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη, ώστε να είναι διαθέσιμοι να καταθέσουν ως μάρτυρες το ζευγάρι στο οποίο ανήκει το σπίτι, όπως επίσης και οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Στον 45χρονο ορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης, ο οποίος υποστήριξε πως η ανέχεια και οι άσχημες συνθήκε ζωής του άνδρα θόλωσαν το ηθικό του αισθητήριο, οδηγώντας τον σε αυτές τις πράξεις.

Ο 45χρονος δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του και πρόθυμος να επιστρέψει τα κλοπιμαία, ενώ όσον αφορά την αντίσταση στη σύλληψή του, εκείνος ανέφερε ότι είδε δύο άντρες με πολιτικά ρούχα βραδινές ώρες και δεν συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να αμυνθεί.

Ο κατηγορούμενος είναι κάτοικος Αθήνας, ενώ βρέθηκε στην Σκόπελο για να επισκεφθεί τον γιό του, ο οποίος εργάζεται στο νησί. Υποστήριξε, ότι χρειαζόταν τα χρήματα για την ιατρική περίθαλψη της μητέρας του που είναι άρρωστη

Ο 45χρονος διέρρηξε το παράθυρο υπνοδωματίου του σπιτιού του ζευγαριού και έκλεψε ένα χρηματοκιβώτιο, καθώς και δύο ρολόγια χειρός από συρτάρι του δωματίου. Η κλοπή καταγγέλθηκε στο τοπικό Τμήμα το Σάββατο, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο σε χωράφι δίπλα από το σπίτι και παρακολουθούσαν την περιοχή προκειμένου να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος επέστρεψε στο σημείο το απόγευμα του Σαββάτου για να πάρει το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο.

 

 

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Δεν συμμορφώθηκε ούτε στην ποινή φυλάκισης ο 37χρονος που παρενοχλούσε την πρώην σύντροφό του – Θα εξεταστεί αν χρειάζεται ψυχιατρική νοσηλεία
Επόμενο άρθροO Fisichella στην Μύκονο, απών ο Bezzecchi