Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη μετάβαση του Ήλιου στον τομέα της χαράς σου σήμερα, οι κοινωνικές απολαύσεις είναι πολύ πιο ελκυστικές από τις πρακτικές δραστηριότητες τον επόμενο μήνα. Αλλά με τον Ερμή να στρέφεται ανάδρομος στον ίδιο τομέα σήμερα, πρόσεξε το να μη σκέφτεσαι υπερβολικά δημιουργικά ή ρομαντικά θέματα.

Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να κάνεις πίσω σε αυτούς τους τομείς, αλλά δεν είναι τόσο επείγον όσο φαντάζεσαι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή διαρκεί μέχρι τις 15/9 και είναι μια στιγμή για επιβράδυνση, απολογισμό και επανεξέταση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δίδυμοι: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα, την ίδια μέρα που ο Ήλιος μεταβαίνει στον ηλιακό 4 ο οίκο σου. Το επίκεντρο είναι η προσωπική σου ζωή, ο εσωτερικός κόσμος και οι οικιακές σου δραστηριότητες τις επόμενες βδομάδες.

Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια μηχανικά προβλήματα ή καθυστερήσεις, είναι μια καλή στιγμή να δεις τη ζωή σου από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, ιδιαίτερα τη συναισθηματική σου εμπειρία και θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι. Είναι πολύτιμος χρόνος για την επεξεργασία και την αφομοίωση των πρόσφατων γεγονότων.

Καρκίνος: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα και θα συνεχίσει αυτόν τον ανάδρομο κύκλο στον επικοινωνιακό σου τομέα μέχρι τις 15/9. Θα μπορούσες να δεις κάποιες καθυστερήσεις που σχετίζονται με τη μάθηση, τη μεταφορά και τις βασικές επικοινωνίες.

Η επεξεργασία μπορεί να είναι εμφανής κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι καλύτερο να είσαι ευέλικτη και προσεκτική όταν σημειώνεις σημαντικά ραντεβού και θελήματα στο ημερολόγιο σου. Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις ανεπίλυτα ζητήματα με αδέλφια ή γείτονες.

Λέων: Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και αυτό συμβαίνει στον τομέα του ενεργητικού σου και μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα οικονομικά ή τον προϋπολογισμό σου ή μπορεί να αντιμετωπίσεις χαμένα ή άστοχα υπάρχοντα σου.

Μπορεί να έχεις μια αλλαγή γνώμης ή ενδιαφέροντος, ενδεχομένως και λίγη λύπη όταν πρόκειται για αυτά που ειπώθηκαν ή ξεκίνησαν αυτή τη στιγμή ή πρόσφατα. Αφιέρωσε χρόνο για να ξανασκεφτείς τις πηγές εισοδήματος σου και τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύεις τα μετρητά σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά ανέβαλε προς το παρόν να ολοκληρώσεις οτιδήποτε σημαντικό.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝάσος Ηλιόπουλος: «Η κρατική κατάρρευση και οι πρόθυμοι κανίβαλοι»
Επόμενο άρθροΠροβιοτικά εναντίον μικροβίων της μασχάλης σε αποσμητικό