Στον Βόλο βρίσκεται σήμερα το πρωί ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς. Ο υποψήφιος βρέθηκε σε καφέ στο “Ελικοδρόμειο”, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και στελέχη του κόμματος.

Σε δηλώσεις που έκανε σε εκπροσώπους του τύπου, ο κ. Παππάς άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο οδήγησε στην πλήρη διάλυση του επιτελικού κράτους. Ο κ. Παππάς τόνισε την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και τον σχηματισμό μιας δυνατής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Πρέπει μαζί να χτίσουμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη, να χτίσουμε την ισχυρή, δημοκρατική, αριστερή, προοδευτική παράταξη, από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Τίποτα λιγότερο δεν μας αξίζει, τίποτα λιγότερο δεν περιμένει ο αριστερός και προοδευτικός κόσμος από εμάς. Δεν θα κάνουμε καμία αναδίπλωση. Θα εφαρμόσουμε όσα έχουμε ορίσει ως δική μας ταυτότητα και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί”, δήλωσε ο Νίκος Παππάς καλώντας τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν στις άκρως σημαντικές εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου.

Στόχος των εκλογών σύμφωνα με τον κ. Παππά είναι να στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα μήνυμα “μεγάλων στρατηγικών επιλογών για τις ανάγκες της κοινωνίας” και όχι μιας απλής εσωτερικής διευθέτησης.

“Πάμε να αλλάξουμε μαζί τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα. Η κοινωνία, η χώρα μας, έχουν ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική αντιπολίτευση σήμερα και από μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση αύριο” ανέφερε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγούμενο άρθρο Airbnb: Τρώει τον παρά των… ξενοδόχων
Επόμενο άρθροΒόλος: Ανήλικος έκλεψε 150 € από περίπτερο