Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Μπορεί να νιώθεις την επιθυμία να λάμψεις μόνη σου, αλλά λαχταράς και κάποια συμβολή από άλλους σήμερα. Διχασμένη ανάμεσα στο να κολλάς σε ότι είναι άνετο και να παίρνει ρίσκο, μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείς την επιπλέον ενέργεια που βιώνεις.

Στόχος να τη διοχετεύσεις σε κάτι παραγωγικό. Μπορεί να αποφασίσεις να αναλάβεις δράση για ένα οικιακό θέμα, αλλά ο πειρασμός να βιάσεις τα πράγματα θα πρέπει να αποφευχθεί. Επίσης ο συγχρονισμός στις σχέσεις μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας. Τα γούστα μπορεί να φαίνονται εντελώς διαφορετικά, ακόμα κι αν αυτές οι αποκλίσεις υπήρχαν πριν και δε σε ενοχλούσαν όσο τώρα.

Δίδυμοι: Οι διαφωνίες σήμερα αν και μικρές, μπορεί να γίνονται κουραστικές ή ενοχλητικές και μπορεί να αφορούν το αίσθημα της απόρριψης. Είναι μια μέρα σχετικής βιασύνης γι’ αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα. Όμως ενώ θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις φαίνεται να οδηγούν σε σημαντικές διευκρινίσεις και μεγαλύτερη διορατικότητα συνολικά.

Οι ανταλλαγές σε στενές σχέσεις είναι χρήσιμες και ωφέλιμες, ακόμα κι αν προκύψει αποσύνδεση πριν φτάσεις σε αυτήν την κατάσταση. Η τάση σήμερα είναι να αναλύουμε το παρελθόν, ιδιαίτερα για ή με την οικογένεια. Μια ιδέα που προκύπτει από αυτές στις σκέψεις ή συζητήσεις μπορεί να είναι σημαντική.

Καρκίνος: Η επιθυμία να χειριστείς προβλήματα και να διευθετήσεις κάποιες λεπτομέρειες μπορεί σήμερα να είναι έντονη. Η διαφωνία σε βασικά ζητήματα μπορεί να είναι ισχυρή και μπορεί να σου αποσπά την προσοχή. Μπορεί να αισθάνεσαι σε άμυνα, με την Αφροδίτη αυτή τη στιγμή ανάδρομη στον ηλιακό 2ο οίκο σου, σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Άρη.

Μπορεί να είναι εύκολο να αισθάνεσαι παραμελημένη, αλλά το να παίρνεις μια βαθιά ανάσα και να το σκέφτεσαι μπορεί να βοηθήσει, καθώς μάλλον δεν αξίζει το πρόσθετο άγχος. Μπορεί να υπάρξουν ενοχλητικά πράγματα που σχετίζονται με την επικοινωνία ή απρόβλεπτα έξοδα.

Λέων: Σήμερα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να αγγίξεις τα επώδυνα σημεία ή να παρεξηγήσει ο ένας τον άλλον. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Άρη μπορεί να τραβήξεις την προσοχή της ανεπιθύμητης ποικιλίας. Αντίθετα, μπορεί να υπάρξει μια μάλλον προκλητική αύρα γύρω σου.

Η Σελήνη στον Τοξότη όλη μέρα ωστόσο, είναι εξαιρετική για να σε τονώσει συναισθηματικά. Μπορεί να υπάρχει κάποια αντίσταση που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή σήμερα, αλλά το να τροφοδοτήσεις την επιθυμία να μάθεις και να μοιραστείς μπορεί να είναι μαγικό.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι γυρεύει ο Μόντι στην Αθήνα; Οι στόχοι Μητσοτάκη, οι ινδικές αφίξεις από Νέο Δελχί και Γιοχάνεσμπουργκ και μια «στρατηγική σχέση»
Επόμενο άρθρο«Θάλαμος αερίων» η Ελλάδα από τα πύρινα μέτωπα