Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Βόλο στη Λεωφόρο, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν  στο 11’ με λάθος διώξιμο του Κρούσλιακ πάνω στον Σιέλη και τον Τσέριν να σκοράρει.

Στο 37’ από εκτέλεση κόρνερ, ο Παναθηνα’ι’κός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με κεφαλιά του Ιωαννίδη.

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και δεν απείλησαν την εστία του Μπρινιόλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος έγινε πιο επιθετικός κι έχασε μια σημαντική ευκαιρία στο 60’ με τον Μπρινιόλι να αποκρούει τετ α τετ του Μαχαίρα.

Στο 74’ μετά από σέντρα του Μπερνάρ ο Βέρμπιτς με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-0.

Στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς έκανε μόνο διαχείριση του χρόνου και των αλλαγών του ξεκουράζοντας βασικούς του παίκτες ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Μπράγκα την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα για τα play offs του Champions League.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70’ Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς-Ρούμπεν Πέρεθ (46’ Αράο), Τσέριν- Μπερνάρ (81’ Τζούρισιτς), Βέρμπιτς Παλάσιος (46’ Αϊτόρ) – Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Σιαμπάνης- Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67’ Κίτσος) -Τσοκάνης, Γκλάβσιτς (46’ Μπαριέντος) – Μαχαίρας (67’ Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς-Μραζ (46’ Μωραϊτης)

Προηγούμενο άρθροOι παίκτες του Πανσερραϊκού άφησαν λουλούδια μπροστά απ’τη φωτογραφία του Μιχάλη
Επόμενο άρθροΨηφιακοί νομάδες: Οι διαφορετικές ζώνες ώρας ταλαιπωρούν το «βιολογικό ρολόι»