«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, διοργανώνει πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών, έως τις 30 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά των οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και μας καλεί όλους να συνδράμουμε για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και πολλά χαμόγελα.

Σε λίγες μέρες θα κληθούν μαθητές των σχολείων και οι οικογένειές τους, να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς, αλλά για πολλές άλλες είναι περίοδος αγωνίας για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους.

Χάρη στην προσφορά του κόσμου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την περσινή χρονιά κάλυψε τις ανάγκες 4.524 μαθητών, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια αυτή παραμένει και φέτος ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας που λειτουργεί πανελλαδικά, αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει καθημερινά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται, ή, απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι:

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών πραγματοποιείται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού, σε 17 περιοχές στην Ελλάδα. Οι Βολιώτες μπορούν να συνδράμουν αυτής της προσπάθειας, αποστέλλοντας όσα είδη επιθυμούν, στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στη Θεσσαλία, στην οδό Αγιάς 97 στη Λάρισα, T.K 41221.

Τηλ. επικοινωνίας: 2410 560900, 2410 555422 – E mail: [email protected].

Προηγούμενο άρθροΠοιες θα είναι οι κυβερνητικές ενισχύσεις στους καταναλωτές για τα τιμολόγια ρεύματος Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΠου θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη στη Μαγνησία για την ανίχνευση του κορωνο’ι’ού