Ελεύθερος με όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του αφέθηκε τελικά ο 20χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο λιμάνι του Βόλου, όταν στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε συλληφθεί την Τετάρτη, όταν σε νομότυπο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πάνω του κατά την είσοδό του σε ταχύπλοο με προορισμό τις Σποράδες, στις αποσκευές του βρέθηκε ποσότητα ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμεναρχείου στην κατοχή του
βρέθηκαν: δύο ποσότητες πιθανόν κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασίες μικτού βάρους 19,3 γραμμαρίων και 15,6 γραμμαρίων αντίστοιχα, συνολικού μικτού βάρους 34,9 γραμμαρίων και δύο ποσότητες φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες μικτού βάρους 109 γραμμαρίων και 9,9 γραμμαρίων αντίστοιχα, συνολικού μικτού βάρους 118,9 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 70,00€
και ένα κινητό τηλέφωνο.

Χθες ο 20χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια για την απολογία του και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα περιοχής κατοικίας του μια φορά τον μήνα και την καταβολή χρηματικού ποσού εγγύησης.

Προηγούμενο άρθροΈνας στους 3 Αμερικανούς φοβάται τι θα ακούσει από τον γιατρό
Επόμενο άρθροΗ ΟΛΘ Α.Ε. επεκτείνει τις υπηρεσίες συνδυασμένων μεταφορών στα Σκόπια