Προβληματισμός επικρατεί σχετικά με τις νέες ταυτότητες καθώς πολίτες σπεύδουν να ανανεώσουν τις αστυνομικές ταυτότητες παλαιού τύπου, για να μην έχουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ανάρτηση του στο X (πρώην Twitter) μιλάει για πονηρά σχέδια της κυβέρνησης.

Όσα δήλωσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

”Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666. Θα την αρνηθεί μόνον εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει πίσω την αλλαγή της αρχικής υπουργικής απόφασης περί έκδοσης νέων ταυτοτήτων. Πρόκειται για ένα πονηρό εδάφιο βάσει του οποίου θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης. Κάτι που δεν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, εξυπηρετεί όμως τα άθλια σχέδια όποιου συνέλαβε μια τέτοια ιδέα για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών. Σωστά; Ή έχετε χάσει τον έλεγχο ή βαδίζετε βάσει σχεδίου. Δεν θα περάσει να είσαστε σίγουρος. Θα ενημερωθούν κι οι πέτρες και θα σας πάρουν με τις πέτρες”.

Εικόνα
Πηγή: ENIMEROTIKO

 

Προηγούμενο άρθροΓεραπετρίτης για Τουρκία: Εχθροπαθείς δηλώσεις δε συμβάλλουν στο κλίμα καλής γειτονίας
Επόμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 57χρονης σε περιοχή του Βελεστίνου