Στην Εισαγγελία Βόλου για να καταθέσει μήνυση με την βοήθεια δικηγόρου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 52χρονος  Eυάγγελος Σαραφόπουλος, ο οποίος κατήγγειλε ότι χθες το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της πόλης από τρία άτομα. Ο 52χρονος ισχυρίζεται ότι τον χτύπησαν και του έσκισαν την μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε διακριτικά του Ολυμπιακού Βόλου.

“Χθες το μεσημέρι πήγαινα μία βόλτα στην Τάκη Οικονομάκη πριν την Ιωλκού. Τρεις κύριοι, 35-40 χρονών ο καθένας, μου έκαναν μία άσχημη κουβέντα για την μπλούζα που φορούσα. Με πιάνει ο ένας από το ένα μπράτσο, και ο άλλος από το άλλο, και ο τρίτος μου έσκισε την μπλούζα, χωρίς λόγο, χωρίς αιτία” υποστήριξε ο κ. Σαραφόπουλος.

Ο 52χρονος ισχυρίστηκε, ότι αναγνώρισε φατσικά έναν εκ των τριών, με τον οποίο όπως δήλωσε “είχαν βρεθεί στην ίδια καφετέρια, αλλά σε διαφορετικό τραπέζι”, ενώ υποστήριξε ότι ήταν οπαδός της Νίκης Βόλου.

Στη συνέχεια τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός μέσα στην ατυχία του, δεχόμενος χτυπήματα στα πλευρά και στα πόδια, χωρίς να έχει υποστεί κάταγμα, αλλά και χωρίς η επίθεση να είναι ακόμη πιο βίαια.

Προηγούμενο άρθροΡάγισαν καρδιές στο ΑΠΘ – Η αδερφή του Κυπριανού Παπαϊωάννου που σκοτώθηκε στα Τέμπη παρέλαβε το πτυχίο του
Επόμενο άρθροΟ Τζουμάκας «απασφάλισε» με τον Κασσελάκη: «Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO»