Αγριες σκηνές με μαχαιρώματα σημειώθηκαν μέσα σε κατάστημα στην οδό Κύπρου στο Χαϊδάρι, με απολογισμό δύο τραυματίες.

Η αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.Οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για σοβαρό περιστατικό και έσπευσαν στο μαγαζί όπου εντόπισαν θαμώνες σοβαρά τραυματισμένους και αίματα σε όλους τους χώρους.

Ο ένας άντρας έφερε τραύματα από μαχαίρι στα πλευρά, το χέρι και αιμορραγούσε, ενώ ο δεύτερος έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη, στα χέρια και στον ώμο.

Οι δυο τους δήλωσαν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους, στον οποίο συμμετείχε ακόμα ένα άτομο το οποίο είχε διαφύγει. Ο ένας κατονόμασε μάλιστα στο σημείο, ποιος τον μαχαίρωσε.

Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Νίκαιας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο ένας έφερε θλαστικά τραύματα και βαθύ θλαστικό τραύμα στον βραχίονα, ήταν ασταθής αιμοδυναμικά, είχε χαμηλό κορεσμό οξυγόνου και η άμεση και γρήγορη παρακέντησή με θωρακικό σωλήνα ήταν σωτήρια για τη ζωή του. Ο άλλος τραυματίας εισήχθη στο θωρακοχειρουργικό τμήμα για παρακολούθηση όπου και παραμένει φρουρούμενος.

Συνολικά η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ αναζητείται ένα άτομο το οποίο έχει ταυτοποιηθεί.

Και οι δυο κράτησαν αρνητική στάση χωρις να δώσουν λεπτομέρειες στους αστυνομικούς για τους λόγους της συμπλοκής, ενώ ένας από τους τραυματίες δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει. Στο κατάστημα βρέθηκε επίσης ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤαϊβάν: Ο δισεκατομμυριούχος που άφησε την Foxconn για να γίνει πρόεδρος της χώρας
Επόμενο άρθροΣοκ στο Βόλο: Πέθανε 49χρονη μητέρα ενός ανήλικου αγοριού-Μένει ορφανό και από τους δυο γονείς!