Σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Γουλβς για την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στο λιμάνι μετά από 3,5 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες κυνηγούσαν ένα «μπαμ» της τελευταίας στιγμής λίγο πριν δηλώσουν τη λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια στους ομίλους του Europa League και στράφηκαν στην περίπτωση του βραχύσωμου εξτρέμ.

Μάλιστα η προσπάθειά τους να τον ντύσουν εκ νέου στα ερυθρόλευκα ήταν επιτυχής, καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν το «ΟΚ» των «λύκων» για την παραχώρηση του Πορτογάλου άσου.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Ποντένσε ως δανεικό για έναν χρόνο, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να προβλέπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως γνωστόν ο 27χρονος εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και ως «δεκάρι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ποντένσε αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 και αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, όταν και δόθηκε με μεταγραφή στη Γουλβς  έναντι 19.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τους «λύκους» σε αυτό το διάστημα μέτρησε 105 συμμετοχές έχοντας απολογισμό 16 γκολ και εννιά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑρχισαν οι εργασίες για νέο κυκλικό κόμβο στη Νέα Ιωνία Βόλου
Επόμενο άρθροΦυσικό αέριο: Σκληρό πόκερ στην ανατολική Μεσόγειο – Η παρέμβαση των ΗΠΑ