Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε σχετικά με την πλημμυρισμένη βάση στο Στεφανοβίκειο. Ο ίδιος ανέφερε ότι : «Την ώρα της ανείπωτης τραγωδίας και ενώ αναζητούμε ακόμα τις ζωές που χάθηκαν μέσα στην ανικανότητα ενός κράτους να υπερασπιστεί τους ανθρώπους του.»

Πρόσθεσε δε ότι: «Ένα από τα δεκάδες ερωτήματα που ταλάνιζαν την κοινωνία από την πρώτη στιγμή ήταν γιατί δεν πέταξαν τα ελικόπτερα για διάσωση. Προσωπικά δεν «αγόρασα» τη φτηνή δικαιολογία περί ανέμου. Σήμερα αποκαλύφθηκε γιατί δεν πέταξαν:

Τα ελικόπτερα «πνίγηκαν» στη λάσπη!

Στέφανος Κασσελάκης

Ανάμεσά τους Χιούι, Kiowa, ελικόπτερα εκπαίδευσης και -σύμφωνα με πληροφορίες- ακόμα και Απάτσι, το πιο σύγχρονο και πιο ακριβό πολεμικό μέσο της Αεροπορίας Στρατού.  Ενάμιση μήνα μετά τις εκρήξεις στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο, η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο έμεινε κι αυτή ξέφραγο αμπέλι.

Πόσα Rafale σε παρελάσεις, πόσα pass σε πολίτες να κρύψουν τόση ανικανότητα; Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και η στιγμή δε μου επιτρέπει περιττές διατυπώσεις.  Ένα πράγμα πρέπει να γνωρίζουν: θα λογοδοτήσουν. Είναι δέσμευση. Είναι πατριωτικό καθήκον».

«Δεν είναι όλα διαχρονικές ευθύνες»

Σε προηγούμενη ανάρτηση του, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές, ανέφερε: «Οι εικόνες που αντίκρισα; Ολόκληρες περιοχές σβησμένες απ’ τον χάρτη. Κόποι μιας ζωής πνιγμένοι. Αυτή η εικόνα δεν περιγράφεται με λέξεις.»

Πρόσθεσε δε ότι «Το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι: Όχι, δεν είναι όλα ‘διαχρονικές ευθύνες’ ώστε στο τέλος να μην ευθύνεται κανείς. Είναι τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν εγκριθεί από την Ε.Ε. και δεν έγιναν. Είναι η απραξία μιας κυβέρνησης επαναπαυμένης στις δάφνες του 41%, που δεν έχει καμία έγνοια να κυβερνήσει, δεν έχει αντιπολίτευση, δεν έχει έλεγχο. Αυτό θα αλλάξει ΤΩΡΑ.»

Τέλος, ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά « Όταν κυβερνάς για πέμπτο χρόνο, δεν έχεις άλλοθι. Και, κυρίως, δεν μπορεί να σου προσφέρει η αντιπολίτευση τέτοιο άλλοθι. Να τις διόρθωνες τις παθογένειες. Απέτυχες; Σπίτι σου. Να περάσει ο επόμενος».

Ο δύσκολος δρόμος για τα ψηφιακά νομίσματα

Ο δύσκολος δρόμος για τα ψηφιακά νομίσματα

Πεδίο ανταγωνισμού ανάμεσα στις κεντρικές τράπεζες και τις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, αλλά και στόχος των συνωμοσιολόγων, τα ψηφιακά νομίσματα συζητιούνται όλο και περισσότερο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο80χρονος σώζει εγκλωβισμένους με τη βάρκα του-Μεγαλείο ψυχής και ανθρώπου!
Επόμενο άρθροΘεέ μου γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;