Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης στο Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, 4 άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων, εκμεταλλευόμενοι τις ζημιές από την κακοκαιρία.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου τρία άτομα και συγκεκριμένα 2 έλληνες άνδρες και 1 αλλοδαπή γυναίκα, οι οποίοι μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι του Βόλου, διέρρηξαν την κεντρική είσοδο και μπήκαν στο εσωτερικό με σκοπό να κλέψουν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στις πληγείσες περιοχές και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- μαχαίρι και διάφορα εργαλεία (1-λειτουργικός φακός, 1 σκύλα – προκοβγάλτης, 1 φορητός ηλεκτρικός τροχός, -1- φορητό ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο, -1- φορητό ηλεκτρικό κατσαβίδι και -2- επαναφορτιζόμενες μπαταρίες).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ν.Β.

 

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε η σορός άνδρα σε παραλία του Πηλίου
Επόμενο άρθροΝίκος Παπαπέτρος υποψήφιος δήμαρχος Βόλου: Επικίνδυνοι και τραγικοί δεν ενημερώνουν τους πολίτες για το νερό